.:: KaLaU SudaH BerKeNan, Isi Form K ::.

::Name::
::Email Address::
:: Phone No ::
:: Your delivery address ::
:: Item Code ::
Payment using ? Maybank
RHB Bank
Public Bank
Prefer Delivery using ? Pos Laju
Pos Express

Get your own free form like this one.

Thursday, October 21, 2010

New STock IS comIng

Alhamdulillah, jaja bersyukur sbb ade jugak customer yg percayakan blog jaja n membeli kain di sini. Insya ALlah, jaja mmg bg produk & harga yg terbaik untuk customer supaya bila u ol beli, mmg u ol akan puas hati. Harga boleh dirunding, and sape2 yg nak beli secara borong juga boleh dapatkan kat sini. Semalam baru amik stok baru untuk swiss cotton dengan design yg kali ni lebih meletop2...hehehee..sape2 yg berkenan tuh boleh la grab cepat2...boleh bikin baju raya haji...satu kelebihan pakai cotton ni kan, kain dia sejuk. So kalau pakai seharian contoh pergi office ke, beraya ke, xde ler berpeluh2 sakan pastu mula la kuar bau2 yg x sepatutnya tuh kan...hehehehe...tula advantage dia..mmg x rugi tau kalau shopping kain cotton ni, semua peringkat umur boleh pakai....

NANTIKAN YE STOK BARU >>>>>>>> insya Allah kalau sempat malam ni jaja upload...kalau x sempat esok ler gamaknya.....


Salam Sayang....

JAJA - 012-5204145
email : aqiesha@yahoo.com

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete